Thursday 4 December 2014

Uutuuksia suksihuollossa

Tässä bloggauksessa on esillä tämän kauden suksihuollon uutuustuotteita. Pitäisiköhän siis varoittaa samalla tavalla kuin televisiossa, että bloggaus pitää sisällään tuote-esittelyä...

Vauhti
Vauhdin tuotteissa uutena ovat:
- Fluoria sisältävä puhdistus- ja huoltoaine.
- Quick Base pikapohjustusaine, jossa on kovafluorin lisäksi teflonia. Sen päälle laitetaan uusi HF korkeafluorinen pikaluisto.
- Pitkän matkan hiihtoon on tullut uutuutena LDR-pulveri, jossa on 100% fluoria. Tuotteen luvataan kestävän pidempään ja toimivan erilaisissa olosuhteissa.
- HF-luistovoiteita on myös uudistettu ja tarjolla on mm. molybdeenia sisältävää Silver-vahaa vanhalle tykkilumelle.

Skigo
Skigo on solminut Suomen maastohiihtomaajoukkueen kanssa kaksivuotisen voidesopimuksen. Tällä sopimuksella Skigo on ainoa virallinen voidemerkki maajoukkueella.
Skigo toikin markkinoille kaksi tuotetta, jotka on tehty ja suunniteltu maajoukueen käyttöön, mutta ovat nyt myös muidenkin hankittavissa hyvin varustelluista urheiluliikkeistä. 
Kuntoilijoille Skigo:lta tuli uudet pikaluistot, joista tarkempaa tietoa yrityksen nettisivuilla.

Näiden lisäksi on tulossa uusi pohjapito spraymuodossa, sekä uusi voiteenpoistoaine aktiivi- ja kisakäyttöön (nopeampi kuivuminen). Liisteri puolella on tulossa uusi HF Universal liisteri, jonka kelialue on +10 asteesta nollakelille kaikilla lumityypeillä ja karkearakeisella lumella 0 - -5C.

Rodelta tulossa tähän kauteen uudet luistonesteet Fc1L , Fc2L ja Fc1mL.
Ennakkotietojen mukaan ovat erityisesti toimineet vetisissä olosuhteissa.

Rexin mukaan heidän merkittävin uutuus on ensimmäistä kertaa kuluttajien saataville tuleva Racing Service -mallisto, joka aiemmin on ollut vain maajoukkueiden huoltojen käytössä. Tuoteperheeseen kuuluvat kolme pulveria: 63 (kylmän keli ja pikku pakkanen), 342 (kostea ja karkea keli  +10...-20 C), Grip Powder (pitovoitelun pinnoittamiseen). HF-vahat HF11 +2..+2 C, HF21 -2..-8 C ja HF31 -8...-20 C.
Liisterivalikoimaa täydentämään on tullut sitekä ja kulutuskestävä pohjaliisteri purkeille ja liistereille kuluttaville ja pitkille matkoille.

Norjalaisella Langrenn-sivustolla (maastohiihto) on jo pidempään ollut muutamien voidemerkkien voitelusuositukset isompiin kilpailuhin Norjassa. Tässä voisi olla ideaa myös suomalaiseen ympäristöön. Oliskohan joku media ja voideyritykset kiinnostuneita asiasta?
kuvakaappaus www.langrenn.com
 

No comments:

Post a Comment