Saturday 12 June 2010

Eka kertaa täällä

Viikonloppu alkanut, ruoho leikattu ja vettä tulee tasaiseen tahtiin. Hei, nyt on siis hyvää aikaa kokeilla blogia!

Vähän mietitytti tuo aloitus, kun ei ole tälläisestä kokemusta. Eihän sitä tiedä, mitä tänne kirjoittaisi. Päätin kuitenkin otsikkoa laittaessani, että voisin kertoilla ajatuksiani työstä ja samalla harjoitella tämäntyyppisen median käyttöä. Miksei voisi jotain kirjoittaa myös vapaa-ajan harrastuksistani. Ne liittyvät enemmän tai vähemmän urheiluun, joko omaan (tahtoo kyllä jäädä vähiin) tai sitten jälkikasvun kilpailu-urheilun tukemiseen.

Innostusta kokeiluun sain seuraamalla kollegani Hellströmin Martin blogia, jota olen lueskellut jo pitkän tovin. Muistaakseni hän oli mukana jo Freenet-aikaan aktiivisena toimijana verkossa. Oma kontrbutioni verkkoon voi kyllä jäädä hyvin ohueksi. Vaikealta tuntuu ensin ajatus kirjoittaa julkisesti ja hakea rajoja omalle kirjoittamiselle. Mitä siis voin tänne kirjoittaa ja mitä on syytä jättää sanomatta.

Blogin taustakuvaksi halusin jotain talvista maisemaa ja tuo lumihuippuinen vuori kuvastaa kaiketi tavoitteita. Välillä on sumuista ja matka laittaa nöyräksi, mutta huippu on kirkkaana näkyvissä.

No comments:

Post a Comment