Sunday 20 June 2010

"Verta luovuttamassa"


Meinasin ensin otsikoida "suvunjatkamista avustamassa", mutta päädyin kuitenkin tuohon nykyiseen. Tuli siis taas lähdettyä porukan kanssa Isokosken maisemiin. Vaikka tuli näkyvä iho kyllästettyä torjunta-aineella, niin jostain niitä inisijiöitä kuitenkin pääsi ottamaan veriannoksensa sukunsa jatkamiseen.

Oli taas muuten ihan kiva fiilis patkoida 3 tuntia ja hyttysistäkin pääsimme eroon kun menimme metsäreitiltä Haapakoskelle johtavalle tielle.
Tulee aina välillä pidettyä sykemittaria päällä ja joskus muutaman kerran vuodessa sitten tyhjennettyä sen muisti Excelin taulukkoon. Tänään mielenkiinnosta katsoin, että kulutin matkalla 1107 kcal. Vertailun vuoksi katsoin kulutuksen keskiviikon tunnin pyörälenkillä olleen 648 kcal ja maanantairastin vajaan tunnin juoksulla 920 kcal. Paljon nopemmin siis saisi tuon 1107 kcal kulutettua futispelissä, jossa jo tunnin peliaika kuluttaisi saman energiamäärän. Eipä tässä nyt kuitenkaan ensisijaisesti kaloreita lasketa. Luonnossa kulkeminen sinänsä jo miellyttää ja vieläpä hyvässä seurassa.



Opettelin videon upotusta ja sehän näyttää toimivan! Löysin mukavan pätkän, jossa suomalaiset karsivat Saksan kanssa MM-kisoihin. Niinkuin lie muistissa Suomi otti pisteen pelistä, joka päättyi 3-3. Futiksessa tänään D-lohkossa Ghana ja aussit pelasivat tasan 1-1. Se auttaa Saksaa, ettei Ghana saanut enempää pisteitä olisi mennyt lohkon ylivoimaiseen johtoon. Keskiviikon peli saksalaisilla Ghana ja Serbialla Australiaa vastaan on sitten totuuden hetki. Saksan valmentaja esikuntineen kävi vakoilemassa ghanalaisten peliä ja joukkue on ventiloinut Serbian pelin punaista korttia ja 11-metrisen epäonnistumista. Kaksi joukkuetta pääsee neljännesvälieriin, joten eiköhän tästä vielä sakemannit jatkoon pääse.

No comments:

Post a Comment