Sunday 22 December 2013

Naiset palkinnoilla Asiagossa

Olipas taas onnistunut viikonloppu suomalaisilla naishiihtäjillä Asiagossa.
Sprinteissä Anne Kyllönen nappasi lauantaina hopeaa vain hieman Justyna Kowalzcykiä jäljessä ja sunnuntaina parisprintissä Aino-Kaisa ja Anne nousivat korkeimmalle pallille pitkästä aikaa.

Finland and Norway win in Asiago team sprints
Foto: FIS-ski
Annella suksi kulki komeasti molempina päivinä ja Aino-Kaisan hiihto näytti vahvalta ja oli hänelle varmasti iloinen uutinen todeta koneen toimivan entiseen malliin.
Oli kuulemma paras joululahja tälle vuodelle. Onnea vaan molemmille!

Miesten osalta viikonvaihde ei ollut yhtä valoisa vaan henkilökohtaisissa Jylhä pääsi karsinnoista jatkoon, mutta ei päässyt enää puolivälieristä jatkoon.

Sunnuntain parisprintissä oli epäonnea Martin sauvan katkettua toisella osuudella. Tämän jälkeen kärjen kiinniotto ei enää onnistunut parivaljakolta.

Huolto toimi hiihtäjien mukaan loistavasti, vaikka paikalla ei ollut kuin kaksi miestä. Kiirettä on varmasti pitänyt kopilla. Perinteisen suksilla näytti jyrkemmässä nousussa saavan luistelusuksillä hiihtäjiä kiinni. Naisten parisprintissä ei luistelusuksijoita juuri näkynyt, mutta miesten kilpailuissa heitä oli suurin osa. Suomalaiset näyttivät hiihtäneen perinteisen kalustolla.

No comments:

Post a Comment